Vad har hänt sen sist?

Bloggen har tagit det lite lugnt under hösten. Och kanske ska jag nu skriva en massa långa förklaringar om varför, och lova bot och bättring, för det har jag sett andra bloggare göra. Så här kommer det:

Jag har inte haft lust att blogga. Fler inlägg kommer om jag har lust. Och just nu har jag det, men vi får se hur länge det håller i sig.

Det har hänt rätt många grejer sedan sist:

Frodo, som var halt under sommaren, visade sig ha en fraktur i sitt ena bakknä, med uttalade förändringar i mjukdelarna runt leden. Rehabträning hjälpte inte ett skvatt, så till slut fanns det inget annat att göra än att låta honom somna in. Älskade häst, vad jag är glad att du fick finnas i mitt liv de här åren!

img_4475

Nu springer han nog med Sally på de evigt gröna ängarna. Fast Sally lär ju vara fullt upptagen med att vallas runt av Ella, så jag vet inte riktigt vad Frodo fick för roll i den trion, men han löste det nog på något sätt.

1044635_10200490879454305_1140650344_n

084

 

Linghon har flyttat till Amanda i Gnarp. Jag red henne lite under sommaren och hösten, men hon är lite för grön och outbildad för mig. Så när varken Emily eller Ida längre ville ha häst på heltid så sålde vi henne. Jag tror att Amanda och Linghon är en perfect match. Amanda lägger upp en del bilder och filmer, och de verkar trivas jättebra med varandra!

IMG_2396

Jag drog sönder en muskel på baksidan av låret.

img_5013

Vi åkte till Prag.

img_5090

Och sen hände massor av andra saker, eller kanske inte så mycket alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>