Nya tider kräver nya… skor

När man jobbar på en advokatbyrå och går klädd i propra kläder eller dräkt varje dag så är det inte alltid helt klockrent att kombinera med typ boots eller sneakers direkt. Det blev en fix idé med svarta pumps efter att jag och Magnus sett fem säsonger av serien The Good Wife och som vanligt när jag får en idé kan jag inte släppa den. Så ett par fantastiska pumps från Clarks av modellen Crisp Kendra har fått flytta in i min garderob.

Jag har aldrig ägt ett par pumps (okej det är ljug jag köpte ett par på Nellys rea för noll och inga pengar som var strängt taget omöjliga att gå i som nu ligger oanvända i min garderob) men de här är så sköna trots sin 9 cm höga klack att jag inte kunde låta bli dem. Nu sitter de på mina fötter och min plan är att de ska vara ingådda till på måndag så att jag kan ha dem ♥

Som min fantastiskt kloka moster och gudmor brukar säga:

Livet är för kort för dåliga skor!

26104444_A_p

8 thoughts on “Nya tider kräver nya… skor”

  1. Åh jag har samma, otroligt sköna nästan på en gång! :) Fast mina är i skinn, de där såg ut att vara i mocka? :P

    1. Japp, jag letade som en tok efter ett par i mocka eftersom det var det jag var ute efter :-) Tydligen förra årets modell! Dock har vi parkettgolv på kontoret och jag tycker faktiskt att de är lite hala på det… Vet inte om det är för att jag inte gått in dom ordentligt och ”slitit” in klacken? Får typ ta hem dom och gå in dom hemma tror jag :-) Vad gör du nu Erika? Jobbar, pluggar?

  2. Tänkte just igår då jag såg på ”Så ska det låta”, att nutidens damskor inte är gjorda för mänskliga fötter. Försökte tom stå på det sättet, på tårna ung, o det kändes inte bra. Jag kan inte förstå artisterna som skuttar omkring i 10 cm höga klackar, utan att dratta omkull. Undrar vilken dåre som på dessa pinskor, för skönt kan det inte vara. Dina såg jättefina ut, du når inte ens taket med dem. Kram

    1. Nä det är de verkligen inte. Jag förstår inte heller hur folk gör det, jag är inte duktig på att gå i höga klackar! Men försöker lära mig för det är ju himla snyggt :-)

    1. Tack! Jaa den är så himla bra. Har du sett Orange is the new black, Cityakuten, Greys Anatomy, Girls, Shameless, One Tree Hill, OC… Hm det var de i samma kvalitet jag kunde komma på nu!

Comments are closed.