Årets musikupplevelser

I år har jag varit på fler konserter än någonsin tror jag.

Jag och Emily såg Melissa Horn. En artist som jag har lyssnat litegrann på, men inte så mycket. Konserten var stämningsfull och vacker, det blev en jättemysig kväll.

220px-melissa_horn-2

Både jag och Tomas har drömt om att se Bruce Springsteen i många år. I somras var det äntligen dags! Konserten var 3,5 timme lång, och ändå var inte ens jag less när det var slut. Helt fantastisk konsert!

IMG_4001

Sveriges bästa rockband, Kent, gjorde en avskedsturné, och jag och tjejerna åkte till Ö-vik för att se dem. Det är tredje gången jag ser Kent, och jag ångrar att jag inte varit på ännu fler konserter. Även denna konsert var suverän, men första gången jag såg Kent, för kanske 10 år sedan, var ännu bättre.

img_5219

Musikåret avslutades med att jag och Ida såg lillebror Ken uppträda i Ersbodakyrkan. Det var ett ganska avskalat arrangemang, bara Ken, en tjej som sjöng, ett piano och en cello. Och tillsammans så blev det årets mest emotionella musikupplevelse! Vi hann byta några snabba ord med Ken efteråt, och Ida passade på att äta lunch med honom dagen efter, innan han åkte vidare.

img_5345

Totalt sett ett år fullt av bra musik. Jag hoppas att 2017 tänker bjuda på ännu fler konserter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>